LEDLAMPCENTRALE
Ledlampcentrale levert een bijdrage aan het beperken van de milieu belastende effecten van verlichting. Wij adviseren en leveren innovatieve LED verlichting en LED oplossingen met een lager energieverbruik. Daarnaast zijn onze producten gemaakt van materialen die minder schadelijk en belastend zijn voor het milieu.

Verzenden is gratis vanaf €100,-

Ledlampcentrale biedt u kwaliteit, innovatie en duurzaamheid op het gebied van LED verlichting. Hoogwaardige A-merk kwaliteitsproducten met een lange garantietermijn, een korte levertijd en een scherpe prijs. Wilt u een technisch advies, een professionele decoratieve oplossing, een LED armatuur of een enkele lamp, neem dan contact op met Ledlampcentrale.

Ledlampcentrale is een innovatief, dynamisch, jong en flexibel bedrijf. Zeer ervaren in het adviseren, leveren, toepassen en installeren van licht en lichtsystemen in het algemeen en LED in het bijzonder. Als onafhankelijk leverancier denken wij niet in standaardoplossingen of vaste kaders. We geven naar aanleiding van een gedetailleerde (technische) inventarisatie een persoonlijk en op uw wensen afgestemd advies wat voor u de juiste oplossing levert in LED verlichting. Zowel voor indoor, outdoor en/of decoratieve LED verlichtingslampen, -armaturen en -oplossingen kunnen wij voor u van betekenis zijn.