LAMPION-LAMPIONNEN.NL
Lampionnen kopen dat doe je hier ! Op onze website vindt u sfeervolle witte en gekleurde lampionnen in diverse soorten en maten. De lampionnen zijn verkrijgbaar per stuk of per pakket. Tevens bieden wij u een pakket aan, waarmee een feestlocatie kan worden voorzien van lampionnen met LED verlichting. Kijk dus vooral verder op deze website!

Lampionnen bruiloft?
Door uw feestlocatie te versieren met bijvoorbeeld witte, roze, paarse of groene lampionnen te decoreren wordt een bijzondere sfeer gerealiseerd. Ook erg populair zijn lampionnen in Pastel tinten. De lampionnen kunnen binnen gebruikt worden maar ook bijvoorbeeld buiten om de tuin mee te versieren.

LED verlichting
Wilt u de sfeer nog meer verhogen, voorzie de lampionnen dan van LED verlichting. Wij hebben ook LED verlichting welke door middel van een afstandsbediening kan worden aangezet.

PomPoms & Honeycombs
Wij hebben ook papieren PomPoms en Honeycombs in ons assortiment, combineert deze met elkaar samen met de lampionnen en creëer een geweldige sfeer

RGB multi color LED verlichtings unit.
Deze unit is onder bijvoorbeeld een vaas te plaatsen voor een sfeervolle verlichting van een feest tafel, maar ook om bijvoorbeeld flessen achter de bar, of objecten in de vitrine mee te verlichten. Gebruik ze bij je bruiloft, evenement of in de disco.