VERLICHTING.BE
SINT-NIKLAAS • Verlichting.be profileert zich reeds jaren als speciaalzaak in algemene verlichting voor particulieren, elektriciens, tuin- en interieurarchitecten, winkels, hotels en bedrijven. Afgestemd op de vragen en noden van onze klanten verlenen we advies ter plaatse of in onze toonzaal en staan naar wens in voor lichtstudies en lichtplanning. We zijn sfeerscheppers en experts in het creëren van een totaalconcept, rekening houdend met stijl, gewenste vormgeving, lichtbehoeften, het specifieke project en het budget van onze opdrachtgevers.

Verlichting.be biedt u als lichtspeciaalzaak alle merken aan, vanaf middenprijsklasse tot en met topniveau. Maar in de eerste plaats willen we u van dienst zijn met deskundig advies, om met correcte verlichting de sfeer te bepalen die u wenst voor de specifieke ruimte(n) waarover u beschikt. Verlichten is veel meer dan ‘een lampje installeren’. Daarom is een voorbereidend gesprek, op locatie of in onze toonzaal, van groot belang. Bij ons bezoek ten huize maken we notities en eventueel foto’s om later in onze kantoren mogelijke oplossingen uit te werken en met u te bespreken.

Verlichting.be werkt in volledige samenspraak voorstellen uit voor zowel bestaande gebouwen en ruimten, als voor nieuwbouw op basis van het plan van uw architect. We duiden de nodige lichtpunten aan en bouwen op uw vraag een offerte op.

Verlichting.be staat niet alleen in voor advies, lichtstudie en/of lichtplanning, maar zorgt ook voor plaatsing en waar nodig het verleggen van lichtpunten. Naast het persoonlijk contact met de klanten in de toonzaal bieden we ook een catalogus aan via onze webshop. En wat niet bestaat, maken wij voor u op maat!
mail ons
0032.37777555
Breedstraat 18
9100 Sint-Niklaas
breng me hierheen